zaterdag 27 november 2021 17:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 oktober 2021

Passagiers tussen Bonaire en Curaçao zijn sinds vandaag veel geld kwijt aan coronatesten voor hun reis. Vrijdag publiceerde de Curaçaose overheid de bijgewerkte landenclassificatielijst, waarin Bonaire als zeer hoog risicogebied wordt beschouwd.

Voorheen was een antigeentest maximaal 24 uur voor vertrek voldoende om Curaçao te betreden. Sinds achttien oktober moet er een PCR-test worden afgenomen. Daarnaast moeten de reizigers op de derde dag na aankomst een antigeentest afleggen. Als de reizigers terug willen naar Bonaire, dienen ze opnieuw een PCR-test af te leggen.

"De reizigers zijn al snel 249 dollar kwijt aan de alle testen bij een retourtje", meldt ABC Online Media. Deze kosten komen boven op het vliegticket van 170 dollar. Veel reizigers zijn boos, omdat zij volledig gevaccineerd zijn maar zich alsnog moeten laten testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram