zondag 28 november 2021 05:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 oktober 2021

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK), epidemioloog Izzy Gerstenbluth en voormalig minister-president Eugene Rhuggenaath hebben aangifte gedaan bij de politie wegens een doodsbedreiging. Zo bevestigde Rhuggenaath afgelopen weekend in het avondjournaal van TeleCuraçao. 

In een audiobericht dat via sociale media is verspreid worden Pisas, Gerstenbluth, Rhuggenaath door een nog onbekende man verantwoordelijk gehouden voor alle coronaslachtoffers op Curaçao. 

Volgens de man zou Gerstenbluth zelf de medicijnen Ivermectine en Hydroxychloroquine hebben gebruikt om zich te beschermen tegen Covid-19. “Nu zeggen ze dat die medicijnen voor beesten zijn, die man moet dood”, klinkt het in het audiobericht.

In een tweede fragment worden naast Rhuggenaath en pisas ook Jerry Semper en Ashley Duits genoemd. Het vaccinatieprogramma zou een boosaardig plan zijn tegen de bevolking waarvoor zij de dood verdienen. Ook Semper en Duits deden aangifte tegen de bedreigingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram