dinsdag 30 november 2021 08:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 oktober 2021

De vertegenwoordigers van Discover Travel LLC, ook wel DiscoverGidi, willen dat hun reizigers tijdens de reis de cultuur van andere landen leert kennen, maar ze willen ook dat hun reizigers iets teruggeven aan de bestemming. Dit kan bijvoorbeeld door een donatie. Ze zien dit als een gebaar van dankbaarheid voor de gastvrijheid.

Kort geleden was de groep op Curaçao. Curaçao Toerist Board (CTB) en Curaçao Cares Foundation boden hulp bij schoolmaterialen voor kinderen op de Johan Maurits School. De groep gelooft dat kinderen de toekomst zijn en daarom werd de school als ontvanger gekozen.

Met de ontvangen materialen waren de leerkrachten erg blij. Zij gaven aan dat de kinderen de nieuwe materialen goed kunnen gebruiken. Door de bijdrage van de reizigers en de supporters van DiscoverGidi konden de materialen uitgedeeld worden. Het CTB is blij om te zien dat de groep Curaçao heeft gekozen en daarbij de donaties aan de Johan Maurits School te schenken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram