donderdag 2 december 2021 21:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 oktober 2021

Dive Division gaat samen met PADI drie beurzen weggeven voor het behalen van het PADI Divemaster Certificaat. Op zes november wordt er een selectiedag georganiseerd en aan de hand van verschillende criteria wordt bepaald wie mag deelnemen aan de cursussen.

“Per jaar gaat er veertig miljoen dollar om in de duikindustrie op Curaçao. Hierin werken op dit moment ongeveer 350 mensen, een groot deel van deze mensen is afkomstig uit het buitenland”, aldus Dive Divison. De organisatie streeft ernaar om meer lokaal talent toe te voegen aan de duiksector. 

Tijdens het programma, dat aan drie personen zal worden aangeboden, worden de kandidaten intern opgeleid van beginnend duiker naar ervaren duikinstructeur. Het programma bestaat uit zes verschillende cursussen. De opleiding, die normaal gesproken zon 10.000 gulden zou kosten, wordt volledig vergoed voor de winnaars van de beurs. 

Na het behalen van het diploma kunnen de deelnemers wereldwijd bij alle duikscholen aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram