donderdag 1 juni 2023 22:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 oktober 2021

Op Sint Maarten wordt een gezondheidspas voor het uitgaansleven ingevoerd. De pas wordt ingesteld op het eiland om de coronabesmettingen in te perken.

Bij discotheken, nachtclubs en bars moet de gezondheidspas getoond worden. Dit geldt vanaf 22 oktober. Op de pas is te zien dat een persoon volledig gevaccineerd is tegen Covid-19 of negatief getest is.

In samenwerking met de eigenaren van uitgaansgelegenheden is de maatregel tot stand gekomen. Door deze maatregel mogen uitgaansgelegenheden vanaf 22 oktober twee uur langer open en hoeven ze pas te sluiten om 01.00 uur.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram