dinsdag 30 november 2021 07:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
14 oktober 2021

Minister Dorothy Pietersz-Janga van gezondheid, milieu en natuur (GMN) en minister Ludmila Larmonie-Cecilia van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) zijn weer uit isolatie. Beide ministers hebben woensdag deelgenomen aan de ministerraad.

Iets meer dan een week geleden kondigde de PNP aan dat Larmonie-Cecilia positief getest was op Covid-19. Niet lang daarna werd Pietersz-Janga geadviseerd ook in quarantaine te gaan omdat ze in direct contact was geweest met de minister van SOAW.

Larmonie-Cecilia was volledig gevaccineerd en is volledig hersteld van het virus. Beide ministers zijn weer aan het werk.

De voorzitter van het parlement, Charetti Eduarda-Francisca, bevestigt dat aanstaande vrijdag de urgente vergadering over de financiële situatie van het Curaçao Medical Center (CMC) zal plaatsvinden. Pietersz-Janga zal aanwezig zijn bij de vergadering in het parlement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram