donderdag 18 augustus 2022 04:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 oktober 2021

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) opent tijdelijke servicekantoren op Aruba, Curaçao en Bonaire om in gesprek te gaan met aankomende- en oud-studenten. Daarnaast biedt DUO voorlichtingsbijeenkomsten en hulp aan. Via een chat of videobellen krijgen inwoners de kans om met DUO-medewerkers in gesprek te gaan.

Op Aruba en Curaçao is het tijdelijke servicekantoor geopend van 1 tot en met 26 november. Studenten kunnen zonder afspraak daar alles vragen over studiefinanciering en de terugbetaling van hun schuld. Op Bonaire is het tijdelijke kantoor geopend van 29 november tot en met 10 december.

De studenten kunnen aanwezig zijn bij de voorlichtingsbijeenkomsten. Als dit niet mogelijk is kunnen ze zich inschrijven voor een webinar. Hier wordt dezelfde informatie besproken als de voorlichtingsbijeenkomst.

DUO wil financiële problemen onder de studenten voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram