donderdag 18 augustus 2022 04:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 oktober 2021

De Curaçao Tourist Board (CTB) meldt dat er in de maand september ruim 27.539 toeristen waren op Curaçao. Daardoor behaalde september 85 procent van de pre-pandemische aankomsten van september 2019. In september 2019 verwelkomden Curaçao 32.510 bezoekers.

Curaçao verwelkomde in september 17.137 Nederlandse bezoekers. Sinds juli overtreffen de aankomsten vanuit Nederland ten opzichte in dezelfde maanden in 2019.

“Met bijna 28.000 aankomsten voor verblijf in september boekt ons herstel van het toerisme vooruitgang. De inspanning van onze lokale belanghebbenden in combinatie met onze internationale partners zorgde ervoor dat de maand september een succes werd.”, aldus CTB-adjunct-directeur Hugo Clarinda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram