woensdag 7 juni 2023 21:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 oktober 2021

De crimineel Joran van der Sloot was afgelopen weekend te zien op de Peruaanse televisie. Tijdens een reportage in de Challapalca-gevangenis werd Van der Sloot geïnterviewd.

De 34-jarige crimineel werd in juni 2010 veroordeeld tot 28 jaar cel voor de moord op de 21-jarige Stephany Flores. Van der Sloot was eerder betrokken bij de vermissingszaak van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba.

Joran van der Sloot had al uit de Peruaanse gevangenis kunnen zijn, maar door slecht vertoond gedrag zit hij voorlopig nog vast. De binnenkant van de gevangenis was geheim, tot de uitzending van afgelopen weekend. Een verslaggever van de Peruaanse zender Amerika TV mocht er een kijkje nemen. De verslaggever heeft onder andere ook een gesprek met Van der Sloot gehad.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram