woensdag 6 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Jandino Asporaat zal aanwezig zijn bij het benefietgala van de Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) als gastspreker.

De hospitality-organisatie organiseert op 29 oktober een speciale dinershow bij het Curaçao Marriott Beach Resort om geld op te halen voor verschillende goede doelen en de toerismesector op het eiland.

Tijdens het evenement zal er een viergangen diner geserveerd worden. Daarnaast wordt er een bijzondere kunstveiling gehouden en staan er verschillende vormen van entertainment op het programma.

Asporaat stopte in Nederland met zijn tour vanwege de komst van de Coronapas. Op zijn Instagram liet de comedian weten dat het geen makkelijke keuze was, maar dat hij weigert om mee te werken aan de tweedeling in de samenleving. Wanneer de QR-code van de Coronapas op Curaçao in werking zal gaan, is nog niet bekend.