donderdag 27 januari 2022 16:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
12 oktober 2021

De Openbare Lichamen Sint Eustatius, Saba en Bonaire en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben een concept milieuwetgeving opgesteld. De wetgeving heeft betrekking op omgevingsfactoren.

De naam van het wetvoorstel is ´Establishment and Activities Decree BES´. Hierin zijn milieuregels opgenomen voor bedrijven die impact hebben met hun werkzaamheden op het milieu. De onderneming moet zich houden aan de bindende regels van het wetvoorstel.

Een onderneming kan er ook voor kiezen om een omgevingsvergunning aan te vragen, voordat ze beginnen met de werkzaamheden die impact hebben op het milieu. In het tweede kwartaal van 2022 gaat de wetgeving in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram