donderdag 18 augustus 2022 20:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 oktober 2021

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft tijdens zijn speech in het kader van het elfjarig bestaan van het land Curaçao opgeroepen tot eensgezindheid onder de regering en bevolking. “Iedereen moet samen optrekken voor een betere toekomst”, benadrukt Pisas.

Volgens de premier is het belangrijk dat mensen zich niet blijven richten op wat elkaar scheidt, maar juist wat verbindt. “De regering zet het beleid uit en het zijn de mensen die uiteindelijk dit beleid moeten uitvoeren en afronden”, aldus Pisas.

Belangrijke factoren voor de verbinding tussen mensen zijn normen en waarden, cultuur en werken aan weerbaarheid. “Daarbij moet nagedacht worden over wat voor relatie we met elkaar willen op dit eiland, in het Koninkrijk en op internationaal niveau. Het is belangrijk dat iedereen hier aan meewerkt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram