donderdag 18 augustus 2022 20:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 oktober 2021

De virtuele Curaçao Data Days worden georganiseerd van twintig tot 22 oktober. Dit is een initiatief van het Ministerie van Economische Ontwikkeling. Zij hebben het evenement opgezet met verschillende bedrijven waaronder Cinex, Curaçao Data Driven, Bureau Telecommunicatie en Post en Curaçao Tech Meetups.

Dit virtuele evenement heeft als doel om een platform te creëren waar men bij elkaar komt om ervaringen te delen, te komen tot concrete samenwerkingen en de grenzen te verleggen naar ‘Data-driven and Informed Decision Making’.

'Data-driven and Informed Decision Making' is een wijze van gegevensverzameling en analyse die bij het nemen van strategische en operationele beslissingen succes garandeert. De besluitvorming is op basis van objectieve, meetbare en toetsbare data, waardoor de uitgeprinte formulieren weg kunnen.

Tijdens het evenement spreken er verschillende experts die verstand hebben van data en technologie. Ook zullen de aangesloten samenwerkende stakeholders met deskundige sprekers een inhoudelijk bijdrage leveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram