donderdag 18 augustus 2022 18:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 oktober 2021

Op 16 en 17 oktober organiseert de RBC Royal Bank een hartloopwedstrijd op Curaçao. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden van één kilometer tot vijftien kilometer.

De RBC Race for the Kids is een familiewedstrijd waar iedereen aan mag deelnemen. Deelnemers onder de achttien moeten zich opgeven met een voogd. Deelnemen aan de race is gratis.

Door de coronapandemie kon vorige jaar de race niet doorgaan. Daarom heeft RBC Race for the Kids dit jaar een wereldwijde race georganiseerd. In negentien verschillende landen vindt de race volgende week plaats.

Op Curaçao wordt het opgehaalde geld geschonken aan het Fundashon Norma i Balor (FNB). Deze organisatie biedt kansarme kinderen van Bandabou een veilige en productieve plek als ouders aan het werk zijn. De organisatie heeft een naschools programma waarin ze naast academische ondersteuning de kinderen te begeleiden met sport, muziek en kunst.

De visie van FNB is om te investeren in kinderen in het vroege stadia van hun leven en hen te begeleiden om een gezond en zelfverzekerd individu te worden die een positieve bijdrage levert aan hun gemeenschap.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram