dinsdag 16 augustus 2022 03:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 oktober 2021

De zaak van 'snèk-moordenaar' Dall (50), die veroordeeld werd tot twintig jaar cel voor moord, is wederom uitgesteld door het Hof voor hoger beroep. Dall is veroordeeld voor het neerschieten van Ruthson 'Sony' Lacrum (42) bij Pumpulunchi snèk.

De zaak werd al een keer eerder uitgesteld, omdat de beklaagde een nieuwe advocaat in de arm genomen had en mr. Moenir-Alam tijd nodig had om alle documenten omtrent de zaak door te nemen.

Gisteren verscheen de advocaat met vier verzoekschriften bij het Hof. Er is gevraagd om een nieuw psychologisch rapport en een reclasseringsrapport. Daarnaast heeft de advocaat gevraagd om een anonieme getuigen te mogen horen, omdat er zowel over de getuige, als diens verklaring, nergens informatie te vinden is. Middels wordt in het laatste verzoekschrift verzocht om alle processen verbaal te mogen inzien.

Het Hof heeft de verzoekschriften van de advocaat afgewezen. Er zijn namelijk al verschillende psychologische rapporten en reclasseringsrapporten. Als de beklaagde wil dat een andere psycholoog een rapport maakt, dan zal hij die zelf moeten betalen.

De zaak is uitgesteld tot januari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram