donderdag 18 augustus 2022 19:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 oktober 2021

Sandals Royal Curaçao is al voor vijftig procent volgeboekt voor de maanden april, mei en juni. Dat zegt premier Gilmar Pisas in het Antilliaans Dagblad. De premier heeft de vertegenwoordigers van Sandals Resorts International (SRI) ontmoet.

Het resort heeft de boekingen geopend met een speciale aanbieding. Gasten die voor twee november een verblijf bij Sandals Royal Curaçao boeken, ontvangen 45 procent korting op hun verblijf gedurende alle reisdata. 

Sandals Curaçao zal in eerste instantie 350 luxe kamers en suites omvatten. Volgens de website Travelpro wordt er al gesproken over een verdere uitbreiding. Verwacht wordt dat er zo’n 250 banen zullen ontstaan in de beginfase. Later moet dat aantal gaan groeien naar meer dan 800 banen.

Voor SRI wordt Curaçao de negende bestemming in het Caribisch gebied. Het resort wordt naar verwachting in april 2022 geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram