dinsdag 16 augustus 2022 02:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 oktober 2021

Er wordt dit jaar opnieuw minder vuurwerk geïmporteerd naar Curaçao. Vijf van de zeven importeurs heeft een vergunning gekregen, maar er worden waarschijnlijk minder dan negen containers verscheept. Dat meldt de ochtendkrant Extra.

In 2020 werden er achttien containers met vuurwerk besteld voor de viering van het nieuwe jaar. Er kwamen slechts acht containers aan op het eiland. Voor de coronacrisis importeerde Curaçao gemiddeld 21 containers met vuurwerk per jaar.

Ook dit jaar zal de hoeveelheid vuurwerk op Curaçao beperkt zijn. Problemen met zeetransport vanuit China en Covid-19 zorgen voor een verminderd aanbod. Veel vuurwerk blijft in China liggen vanwege de pandemie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram