maandag 11 oktober 2021 03:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 oktober 2021

MFK-Statenlid Fergino Brownbill wil dat het wordt toegestaan dat auto's weer donkergetinte ramen krijgen. Hij heeft het proces tot wetswijziging omtrent getint glas weer in gang gezet, zodat mensen straks ook hun voorramen mogen 'tinten'.

De MFK-fractie heeft in 2000, met een andere fractiesamenstelling, het Ontwerp Landsverordening tot wijziging van het Wegenverkeersverordening Curaçao artikelen 88, 89, 90 lid 1, onderdeel c sub 4, al in 2000 aangedragen.

Brownbill wil dat burgers het recht krijgen hun voorramen ook te 'tinten' tot een maximum van 40%. Het Statenlid vindt het een noodzakelijk recht, omdat in zijn optiek de zonnestralen nu een heel stuk feller zijn dan vroeger.

"Het is geen luxe, maar ook een manier om de bevolking te helpen hun bezittingen te beschermen", aldus Brownbill.

Beeld: Extra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram