donderdag 14 september 2023 14:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 oktober 2021

De organisatie 24-7 Taxi Curaçao heeft haar nieuwe uniform geïntroduceerd. Zo’n 45 taxichauffeurs verzamelde bij de kerk van Steenrijk, daar heeft de pastoor het nieuwe uniform gezegend.

De organisatie werkt met een app waar klanten een taxi kunnen reserveren. Vooraf is het tarief al bekend. Men kan ook een reservering plaatsen via de website of telefonisch. 24-7 taxi is een samenwerking tussen de Taxi Associatie Thirty Steps Association (TSA) en Securitas Antias BV.

De organisatie is op één juli gelanceerd en is drie maanden actief. Nu zijn er veertig taxi’s aangesloten bij 24-7 Taxi Curaçao, maar TSA-voorzitter Hubert Hart verwacht dat er meer chauffeurs zich willen aanmelden. Het nieuwe uniform sluit aan bij de professionalisering van 24-7 Taxi Curaçao.

Volgens Hart verhoogt de nieuwe werkkleding de kwaliteit van de organisatie. De volgende stap is om nieuwe taxi’s in te zetten. Deze auto’s hebben een verhoogd plafond en een luxueus interieur. Op Hato Airport zijn er 24-7 Taxi parkeerplaatsen toegewezen vlakbij de aankomsthal. De chauffeurs kunnen klaarstaan voor de klanten die een reservering hebben geplaatst.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram