dinsdag 16 augustus 2022 02:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 oktober 2021

Verbetering van het portaal MiKuenta hoort onder andere bij de betere service die Aqualectra haar klanten wil aanbieden. Verdere digitalisering van processen, aanvragen en contactpunten is de 'key step' van het traject, aldus het nutsbedrijf.

Morgen zal Aqualectra starten met het proces van de MiKuenta-upgrade. In verband hiermee zal de website tijdelijk niet bereikbaar zijn. Dit is van woensdag 6 oktober 05.00 uur tot en met vrijdag 8 oktober 17.00 uur.

Aqualectra zegt de komende maanden meer vernieuwingen te zullen toevoegen aan het MiKuenta-portaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram