donderdag 14 september 2023 05:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 oktober 2021

Fundashon Pegasaya en landhuis Bloemhof organiseren een Award Celebration ter ere van Hester Jonkhout. De cameravrouw won op het Caribbean Tales International Filmfestival in Canada een award met de film La Dama Blanca.

De film La Dama Blanca gaat over het koesteren van het verleden. Het is een Papiamentstalige verfilming van een toneelstuk. Jonkhout liet NU.cw weten ontzettend blij en verrast te zijn met de prijs. "Het voelt als een erkenning en het is een stimulans om door te gaan. Daarnaast was de de vasthoudendheid van regisseur Guus de Sain van groot belang, anders hadden we geen film", aldus Jonkhout.

Fundashon Pegasaya viert de prestatie door de winnende film samen met vijf korte films van Jonkhout te vertonen bij landhuis Bloemhof. De filmavonden vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram