maandag 11 oktober 2021 01:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
5 oktober 2021

Bewakers van Security Group NV legden dinsdagochtend hun werk neer vanwege het uitblijven van het uitbetalen van hun salarissen. Zo meldt Amigoe. Zo’n 25 werknemers bezochten het gebouw van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) om hun ongenoegen te uiten.

Security Group verzorgt de bewaking van verschillende gebouwen, pieren en havens van het ministerie. Volgens de bewakers wachten zij al drie maanden tot de overheid hun geld overmaakt. Het bedrijf zou meerdere brieven naar de regering hebben gestuurd, maar geen reactie hebben ontvangen.

Secretaris-generaal Sharlon Melfor van het ministerie van GMN stond de werknemers te woord. Hij erkende de vertraging in het betalingsproces. Melfor benadrukte het vreemd te vinden dat de bewakers niet bij de werkgever heeft geprotesteerd, aangezien die belast is met de betaling van de salarissen van het personeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram