donderdag 18 augustus 2022 20:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 oktober 2021

De stichting Rescue Paws Curaçao organiseerde zondag een markt op het rescue center om dierendag te vieren. De organisatie spreekt van een groot succes.

De markt bestond uit verschillende kraampjes met een breed aanbod van sieraden tot woonaccessoires. Standhouders kunnen zelf beslissen of zij een deel van de opbrengst aan de stichting schenken. Daarnaast kon er geknuffeld worden met de puppy’s en vertelden de vrijwilligers over de verschillende werkzaamheden van Rescue Paws.

In verband met de coronamaatregelen moesten bezoekers zich van te voren registreren en werd het aantal aanwezige personen nauwkeurig bijgehouden vanwege het bezoekersmaximum. Verspreid over de gehele dag bezochten ruim 400 mensen de markt.

De organisatie is erg blij met de opkomst. "We wilden een gezellige dag organiseren waarbij de honden centraal staan en dat is zeker gelukt. We hebben veel positieve reacties ontvangen van bezoekers. De markt is zeker voor herhaling vatbaar!"

Voor de mensen die niet aanwezig konden zijn vond er afgelopen week een online veiling plaats voor een schilderij van de kunstenares Corrie Leushuis. Het hoogste bod zal vandaag, op dierendag, bekend worden gemaakt door de stichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram