dinsdag 12 oktober 2021 11:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
1 oktober 2021

Er is een enorme toename in het aantal autodiefstallen op Curaçao de afgelopen weken. Zo verklaarde een hooggeplaatste politieagent aan de Amigoe. De dieven hebben het voornamelijk gemunt op auto’s van het merk Mitsubishi.

Een van de redenen van de toename is volgens de agent de sluiting van Caribbean Motors, de importeur van Mitsubishi op de Jan Noorduynweg. Door de sluiting zijn er op de lokale markt bijna geen onderdelen meer van het automerk te verkrijgen.

Met name de aangiftes met betrekking tot de L300 en de Lancer van Mitsubishi nemen flink toe. De diefstal vindt vaak plaats op populaire uitgaansgelegenheden en zelfs op het erf van woningen.

Naast Mitsubishi’s worden ook andere automerken gestolen die populair zijn vanwege hun onderdelen. De politie zegt de daders op het spoor te zijn. Het zou gaan om twee bendes die voornamelijk in Bandariba actief zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram