zondag 3 juli 2022 22:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Anne Schoonderwoert
|
1 oktober 2021

De hospitality- en hotelsector in het Caribisch gebied kent een vrij snel herstel van het toerisme in vergelijking met andere landen. Zo stelde de belangenvereniging CHATA donderdag tijdens een ledenvergadering.

Toeristen die op Curaçao verblijven geven meer geld uit tijdens hun verblijf dan het pre Covid-tijdperk. Curaçao staat inmiddels op nummer vijf op de lijst met de hoogste bezettingsgraad in de Caribische Regio.

Minister Ruisandro Cijntje van Economische Ontwikkeling (MEO) besprak het belang van toerisme voor de economie en vooral het duurzaam herstel van de economie op het eiland. “Investeren in mensen loont in de hoogste rente”, aldus de minister.

CHATA zal zich het komende jaar focussen op gezondheids- en wellnesstoerisme en duiktoerisme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram