dinsdag 16 augustus 2022 04:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 oktober 2021

RDK Fuel Farms bv. is opgericht als dochteronderneming de Refineria di Kòrsou (RdK). Dat meldt het Handelsregister.

RDK wil een doorstart maken met het Isla-personeel en medewerkers van Curaçao Refinery Utilities (CRU) die nu nog in dienst zijn. Farms richt zich op het verkrijgen, beheren, onderhouden, ontwikkelen en exploiteren van meerdere Fuel Farms en verbonden faciliteiten. Het bedrijf moet denken aan opslagfaciliteiten voor brandstof.

RDK Fuel Farms beschikt volgens Antilliaans Dagblad nog niet over de vereiste vergunning. De doorstart wordt daarom gedaan met Curaçao Refinery Utilities. CRU is ook een dochterbedrijf van RDK. Dit bedrijf was opgezet in 2020 om het voormalige personeel van Refineria Isla Curaçao en een deel van de werknemers in dienst te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram