donderdag 18 augustus 2022 17:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 oktober 2021

Kim Feenstra start vandaag in samenwerking met Stichting Dierenhulp een grote sterilisatiecampagne voor de Caribische eilanden. De focus tijdens het project zal voornamelijk liggen op Curaçao en Bonaire.

Het model is ambassadeur van Stichting Dierenhulp en staat op vier oktober stil bij alle dieren wereldwijd. “Je kunt je niet voorstellen dat jij je huisdier op straat dumpt of de pasgeboren dieren in een doos langs de weg zet. Wat je in ons Koninkrijk aan dierenleed ziet is werkelijk ongelooflijk”, aldus Feenstra. Ze heeft meegewerkt aan verschillende uitingen voor Dierenhulp en is betrokken bij de aanpak van het geven van dierenhulp.

De organisatie zet zich samen met lokale dierenartsen in om 1.200 dieren gratis te steriliseren of castreren op Curaçao. Op Bonaire worden ieder jaar ruim 150 dieren gesteriliseerd. In totaal worden er jaarlijks 1.500 sterilisaties en castraties uitgevoerd met behulp van de organisatie.

Stichting Dierenhulp hoopt met de campagne de 1.500 sterilisaties te overtreffen. Initiatiefnemer Mark Erwin Vos heeft goede hoop. "We hebben dit jaar al veel extra projecten kunnen verrichtten met Stichting Dierenhulp."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram