dinsdag 16 augustus 2022 02:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 oktober 2021

De Curaçao Pride week is donderdag van start gegaan tijdens The Pride Punda Vibes Event. De Pride week vindt dit jaar plaats dertig september tot en met drie oktober.

De evenementen zullen dit jaar in aangepaste vorm plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. “Er zal logischerwijs rekening gehouden worden met gepaste afstandsregels en een bezoekersmaximum, zoals aangegeven vanuit de overheid”, aldus organisator Frank Holtslag.

De organisatie van de Curacao pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om gedurende de Pride Week de regenboogvlag te hijsen of via sociale media uiting te geven aan hun steun voor de Pride. “Door de jaarlijkse Curaçao Pride te organiseren en in samenwerking met andere stichtingen op het eiland voorlichting te geven, hopen we een verandering teweeg te brengen op het gebied van acceptatie en gelijkheid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram