donderdag 18 augustus 2022 19:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 september 2021

De politie heeft de identiteit van de overleden overvaller vastgesteld en bekendgemaakt. Het gaat om de 18-jarige Curaçaoënaar Zjeancerre Melanio Edgar Nicasia.

Het slachtoffer zat samen met twee andere overvallers van 22 en 18 jaar in de auto toen deze, na een wilde achtervolging, over de kop sloeg na een botsing met een andere auto. Het drietal had even daarvoor een minimarket aan de Dr Maalweg overvallen.

De politie heeft meerdere pogingen gedaan de bestuurder van de vluchtauto tot stoppen te dwingen, maar zonder succes. Tijdens de achtervolging is de vluchtauto tegen meerdere andere voertuigen gebotst. Tevens heeft de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost om de bestuurder toch te laten stoppen.

Op dit moment is het onduidelijk of het slachtoffer is overleden aan de gevolgen van het ongeluk of door één van de geloste waarschuwingsschoten van de politie. De autopsie zal de doodsoorzaak vaststellen.

Beeld:Extra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram