maandag 29 november 2021 18:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 september 2021

De douane van Aruba heeft opgemerkt dat er een bepaald merk sigaretten wordt verkocht, maar dat deze geen zegel bevat die door de wet is voorgeschreven. Het merk is te verkrijgen in verschillende winkels en supermarkten.

De ‘Racer Cigars’ zijn er in verschillende smaken. Een vergunning voor de invoer van sigaretten is een vereiste, meldt de douane. “Er moet accijns betaald worden en er moet op dit product een zegel zitten, zoals wettelijk vastgelegd is, als bewijs van legale invoer van de sigaretten”.

Alle Racer Cigars die geen invoervergunning hebben worden onmiddellijk uit de schappen gehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram