donderdag 18 augustus 2022 19:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 september 2021

Bij Playa Marie Pampoen is zondag een schoonmaakactie gehouden. Deze actie werd georganiseerd door de Kunukuman. De vrijwilligers hebben het strand, de Pier, en beide kanten van het lange stuk bij Marie Pompoen schoongemaakt.

Er is zondag zo'n 142 kilo afval verzameld. De Kunukuman wil dat mensen beter omgaan met het eiland en hun afval opruimen. Hij hoopt dat mensen bewust worden van de rotzooi op het eiland en dat mensen aangespoord worden om hun afval weg te gooien in bijvoorbeeld een kliko, prullenbak of container.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram