donderdag 18 augustus 2022 19:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Anne Schoonderwoert
|
27 september 2021

Het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC) is opnieuw gestart met het project Raad van Kinderen. Als aftrap kregen leerlingen uit groep zeven van de school Chema Maduro Angela Jesserun in Montana Abou een presentatie over de pensioenwereld.

De Raad van Kinderen is een initatief van de Missing Chapter Foundation (MCF) en werd in 2015 gelanceerd, in samenwerking met Unicef Nederland. Drie jaar geleden sloot APC zich aan bij het project, maar werd in 2020 gedwongen te stoppen vanwege de coronapandemie.

APC-directeur Evelyn Kruithof-Bor was samen met een coördinatieteam aanwezig bij de lesmiddag. Het team gaf verschillende presentaties. De leerlingen zullen binnenkort een rondleiding krijgen bij het kantoor van het Pensioenfonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram