woensdag 7 juni 2023 11:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 september 2021

Het Horacio Oduber Hospitaal (HOH) wil de intensive care uitbreiden naar veertien bedden. Tijdens het werkbezoek van secretaris-generaal Abigail Norville werd dit vermeldt door de minister van Volksgezondheid Dangui Oduber (MEP).

Door andere aanpakken hoopt men dat de gevolgen van coronapandemie op het eiland minder worden en dat er meer mogelijk is. Het ziekenhuis gaf daarom aan dat ze de intensive care op het eiland willen uitbreiden.

Het VWS heeft Aruba erg gesteund in de pandemie. Zij hebben ondersteund in het broncontactonderzoek, het vaccinatieprogramma, financieel en hebben extra personeel gestuurd. Aruba heeft de VWS tijdens het werkbezoek bedankt voor deze steun.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram