donderdag 18 augustus 2022 18:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 september 2021

Tijdens World Clean Up Day is er in totaal 414.010 kilo aan afval verzameld op Curaçao. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Afgelopen zaterdag was het World Clean Up day 2021. Samen met 180 andere landen deed Curaçao mee met het grootste event ter wereld. Curaçao Clean up maakte op 95 verschillende locaties de wijken schoon.

De organisatie spreekt van een groot succes. “414.010 kilo is net zo veel als ruim negen boeing 737 vliegtuigen”, schrijft voorzitter Myrthe Verhulst op haar Facebook-pagina. “Ik weet even niet of ik super trots moet zijn op het behaalde resultaat of erg verdrietig dat ons mooie eiland immense vervuild is”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram