dinsdag 16 augustus 2022 04:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 september 2021

De Maritieme Dagen 2021 gaan niet door vanwege de toename in het aantal coronabesmettingen op Curaçao. Dat maakt de Curaçao Ports Autority (CPA) bekend.

Het evenement stond gepland voor 27, 28 en 29 september. Voor die dagen waren alle middelbare scholen van Curaçao uitgenodigd. Het voornaamste doel van de Maritieme Dagen is om studenten bewust te maken van het belang van de haven. De organisatie hoopte om de studenten mogelijk te interesseren voor een opleiding in de maritieme richting.

Het thema van dit jaar zou ‘Seafarers: at the core of shipping’s future’ zijn. De CPA geeft aan rekening te houden met de veiligheid van de leerlingen. Het is volgens de organisatie niet verantwoord om de Maritieme Dagen door te laten gaan met de huidige situatie omtrent corona.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram