dinsdag 16 augustus 2022 02:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 september 2021

Zoals gisteren al gemeld, is er eindelijk een minister van Economische Ontwikkeling in het kabinet Pisas: Ruisandro Cijntje (PNP). Nadat hij ingezworen was, sprak Cijntje voor het eerst als minister tegen de pers. Hij gaf hierbij onder andere aan dat het zijn intentie is de economie van Curaçao weer te stimuleren en dat hiervoor veel moet gebeuren.

Hij noemde tevens de bureaucratie als een obstakel en is van plan ook hier iets aan te gaan doen. Uit zijn woorden was af te leiden dat het nieuwe bewind een nieuwe aanpak met zich meebrengt en dat er flink gesneden zal gaan worden in de 'red tape'.

De nieuwe minister zegt nu in gesprek te gaan met het ministerie om te kijken welke plannen en projecten nog lopen. Cijntje heeft wel aangegeven dat hij vindt dat er geen tijd te verliezen is met het opstarten van de nieuwe plannen, omdat Curacao geen echte reserves meer heeft.

De nieuwbakken bewindsman is er zeker van dat zijn team hard zal gaan werken om het land uit de situatie te krijgen waarin het zich al zo lang bevindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram