dinsdag 16 augustus 2022 03:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 september 2021

De politie heeft gisteren een grote controle op drugs en wapens gehouden bij vliegveld Hato. Het personeel van KPC dat werkt op Hato heeft, in samenwerking met de Koninklijke Marechausse, iedereen gecontroleerd die om één of andere reden in de buurt was, inclusief voetgangers.

De controle werd uitgevoerd tijdens een druk moment op het vliegveld; rondom de tijd dat een vliegtuig naar Nederland klaar stond voor boarding. Maar de controles zullen ook op andere dagen en tijdstippen uitgevoerd worden, melden KPC en KMar.

Er zijn in totaal 13 voertuigen en 23 personen gecontroleerd. De politie nam een groot hakmes (machete) in beslag en er zijn twee processen verbaal uitgedeeld in verband met het niet kunnen tonen van verzekeringsbewijs en keuringskaart. Daarnaast werd een bekeuring uitgeschreven voor een auto met te donkere ramen.

Verder werd een voertuig in beslag genomen, omdat hiervan geen enkel document in orde was. De chauffeur heeft tevens een proces verbaal ontvangen. De politie is in afwachting van zijn officiële papieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram