woensdag 10 augustus 2022 03:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2021

Curaçao, Aruba en Sint Maarten worden niet meer gezien als een hoog risico. Vanaf vandaag vallen deze eilanden niet meer onder de speciale maatregelen die het Openbaar Lichaam Saba (OLS) had opgesteld voor landen met een hoog risico.

Om Saba in te komen moeten de reizigers vanaf vandaag een PCR-test kunnen aantonen die maximaal 72 uur oud is of een antigeentest die maximaal 48 uur oud is. De passagiers die niet gevaccineerd zijn moeten vijf dagen in quarantaine. Iedereen moet een goedgekeurd electronic health authorization system (EHAS)-formulier kunnen laten zien.

Het OLS laat weten dat wanneer de omstandigheden omtrent Covid-19 wijzigen, zij de voorwaarde te allen tijde kunnen aanpassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram