donderdag 18 augustus 2022 19:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2021

De Curaçaose Restaurant Association (CRA) is met het idee gekomen om in de week van één tot tien oktober te stunten met een driegangenmenu. Er kan een driegangenmenu besteld worden voor slechts 65 gulden. Het doel van de stunt is om mensen weer naar horecagelegenheden te krijgen.

Business Development Manager van de Curaçao restaurant vereniging Xandra van Hutten: "We merken dat mensen de weg naar de restaurants weer aardig weten te vinden, maar een zetje in de rug kan geen kwaad. Vandaar dat we met een laagdrempelige prijs mensen weer kennis willen laten maken met nieuwe en oude vertrouwde restaurants."

Veel verschillende restaurants reageerde positief op het initiatief en hebben zich aangemeld. Voor die week hebben restaurants een speciaal menu. Door de versoepelende maatregelen proberen restaurants gasten terug te winnen.

Het initiatief is niet alleen voor leden van de vereniging, ook andere restaurants kunnen zich aanmelden. Men moet wel bij het restaurant reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram