donderdag 18 augustus 2022 19:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2021

Gregory F. is afgelopen weekend aangehouden door de Curaçaose politie. Dit was op verzoek van Nederland. Hij wordt verdacht van internationale drugshandel. F. geldt als een crimineel contact van Ridouan Taghi.

Gregory F. werd bij een hotel in Jan Thiel opgepakt, in verband met een omvangrijke drugszaak. Taghi stuurde volgens justitie in 2015 F. een bericht over een wapenvondst in Nieuwegein. Het berichtverkeer vond ook plaats op negen september 2015 na de moord op spyshophouder Ronald Bakker. Taghi stelt Gregory F. op de hoogte van de moord. De berichten die zijn verstuurd zijn toegevoegd aan het strafdossier Marengo

Gregory F wordt verdacht van betrokkenheid bij grootschalige internationale drugshandel. Ook zou F. een rol hebben in het onderzoek ‘Carneool’ van 2010 en zou hij partner zijn van Ennetcom: telefoons waarmee criminele elkaar berichten kunnen versturen. Van zo’n telefoon maakte Ridouan Taghi ook gebruik.

F. zal gauw overgebracht worden naar Nederland. Zijn advocaat wil niet reageren op de arrestatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram