donderdag 18 augustus 2022 19:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 september 2021

De voorzitter van onderwijsvakbond Sitek, Darius Lio Plantijn, is afgelopen week opgenomen vanwege corona. Hij ligt momenteel op de intensive care in het Curacao Medical Center (CMC). Plantijn is niet gevaccineerd tegen Covid-19.

De 100e geboortedag van de auteur Paulo Freire is afgelast vanwege de besmetting van Plantijn.

Daarnaast was er een lezing gepland van pedagoog en docent Eugene Maduro, onderwijsinspecteur Rubia Bitorina en schrijver/pedagoog Arthur Tjin Kon Fat. Ook deze evenementen zijn vanwege de opname van Plantijn uitgesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram