woensdag 10 augustus 2022 03:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 september 2021

Foundation Care 4u is druk met het organiseren van een voetbaltoernooi dat plaatsvindt op het Cruyff-court gelegen in de wijk Zapateer.

Dit toernooi zal plaatsvinden op 2, 9, 16, 23 en 30 oktober waarbij op de eerste vier zaterdagen vier teams bestaand uit vijf jongeren tegen elkaar zullen spelen. Van deze vier teams zullen uiteindelijk twee van de vier teams doorgaan, zij spelen op zaterdag 30 oktober de kwart-, halve- en de finale.

Gedurende deze toernooidagen wordt er vanuit Foundation Care 4u gezorgd voor eten, drinken, kleding en andere benodigdheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de jongeren een gezellige dag kunnen hebben. Daarnaast zal er op de finaledag een barbecue georganiseerd worden, hiervoor zijn alle deelnemers van het toernooi uitgenodigd. Tenslotte krijgen alle jongeren een aandenken mee.

Samen met de jongeren heeft de Foundation uit de wijk Zapateer het Cruyff-court opgeruimd. Om er zo voor te zorgen dat de jongeren op een veilige en fijne manier deel kunnen nemen aan het voetbaltoernooi.

Care 4u is een stichting die begeleidingstrajecten en coaching aanbiedt aan jongeren die deze ondersteuning nodig hebben. Deze ondersteuning biedt Care 4u aan om ervoor te zorgen dat jongeren zich kunnen ontwikkelen. Het clubhuis waar de Foundation mee bezig is gaat dienen als buurthuis, huiswerk- en loopbaanbegeleidingsplek voor jongeren en sportplek. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram