woensdag 22 maart 2023 04:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 september 2021

Verschillende Curaçaose Olympiërs zijn vrijdag op Blue Bay uitgenodigd voor een speciale golf clinic op het resort. Onder de sporters waren onder andere Churandy Martina en Liemarvin Bonevacia. Na afloop werden de Olympiërs gehuldigd in het clubhuis van de golfclub.

Churandy Martina heeft voor de vijfde keer meegedaan aan de Olympische Spelen afgelopen zomer. De zogenaamde Chief Smile Officer (CSO) van Blue Bay  kreeg ter ere van zijn prestatie en jarenlange ambassadeurschap een jaarlijks terugkerend golftoernooi in zijn naam: de ‘Churandy Martina Charity Invitational’.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram