maandag 11 oktober 2021 00:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 september 2021

Verschillende Curaçaose Olympiërs zijn vrijdag op Blue Bay uitgenodigd voor een speciale golf clinic op het resort. Onder de sporters waren onder andere Churandy Martina en Liemarvin Bonevacia. Na afloop werden de Olympiërs gehuldigd in het clubhuis van de golfclub.

Churandy Martina heeft voor de vijfde keer meegedaan aan de Olympische Spelen afgelopen zomer. De zogenaamde Chief Smile Officer (CSO) van Blue Bay  kreeg ter ere van zijn prestatie en jarenlange ambassadeurschap een jaarlijks terugkerend golftoernooi in zijn naam: de ‘Churandy Martina Charity Invitational’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram