donderdag 18 augustus 2022 20:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 september 2021

De Health app voor Curaçao wordt in september gelanceerd, meldt het Antilliaans Dagblad. De corona-app is in het hele Koninkrijk te gebruiken en deze zal aansluiten bij het Digital Covid Certificate van de Europese Unie.

De app wordt momenteel nog getest door het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN). Als de app door de testfase komt, kan de QR-code van de app dienen als toegangsbewijs. Men kan dan aantonen gevaccineerd te zijn, negatief getest te zijn of de QR-code kan dienen als bewijs van herstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram