dinsdag 12 oktober 2021 20:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 september 2021

Op Aruba hebben jongeren die een opleiding volgen aan het lager beroepsonderwijs in de toekomst meer mogelijkheden om door te stromen naar een hoger niveau. De hogere kwaliteit van de professionals in de samenleving draagt bij aan de welzijn en de economie van het eiland.

Er is een project georganiseerd door Directie Onderwijs Aruba met begeleiding van het adviesbureau CINOP om leerkrachten voor te bereiden op het lesgeven volgens het nieuwe beroepsonderwijsmodel. Het adviesbureau is gevestigd in Nederland, maar keert geregeld terug naar Aruba om trainingen te geven en te overleggen met betrokkenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram