dinsdag 16 augustus 2022 03:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 september 2021

Het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC) heeft gistermiddag in Brakkeput Noord het startsein gegeven voor het creëren van nieuwe percelen. Dit deed APC symbolisch door het eerste stuk grond te splitsen.

De aftrap gebeurde op een andere manier dan gebruikelijk. De directeuren van APC, Evelyn Kruithof-Bor en Ramiro Griffith, drukten samen met ministers Ruthmilda Larmonie-Cecilia, Charles Cooper en Javier Silvania op symbolische wijze de ontsteker in. Een door Gustavo Semeleer gemaakt systeem initieerde het splitsen van de percelen.

Bij het project van 'perceel-splitsing' zullen 165 percelen beschikbaar komen. Drie daarvan zullen gebruikt worden voor de bouw van appartementen. De overige percelen zullen een afmeting van 750 m2 hebben waarop woningen gebouwd zullen worden.

Volgens APC is de vraag naar de percelen groot.

One comment on “Splitsing percelen van start, interesse enorm”

  1. Hoe denkt Cooper de infrastructuur aan te pakken.
    De files Caracasbaaiweg en Sta Rosaweg te verminderen, zodat je niet om 1:2 6 de deur uit moet omdat je om 8 u begint?
    Mss een luchtbrug over het water een idee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram