zondag 3 juli 2022 23:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 september 2021

Aan Kaminda Duvert Boy Nicolina heeft donderdagmiddag een overval plaatsgevonden. Het gaat om een groot terrein met daarop een woning.

Wat de politie begrepen heeft van het slachtoffer, is dat korte tijd daarvoor minstens vier gewapende mannen verschenen die de huishoudster vastbonden. Daarbij gebruikten ze een stuk kleding als blinddoek. Vervolgens zijn de mannen naar alle waarschijnlijkheid gaan zoeken naar waardevolle spullen. Ze hebben ook geprobeerd een zware kist mee te nemen, maar dat is hen niet gelukt.

Nadat de inbrekers de woning hadden verlaten, lukte het de huishoudster om los te komen en hulp in te schakelen. Het team van de recherche belast met overvallen heeft, samen met TFO, onderzoek gedaan in de woning.

Het onderzoek naar de overval loopt nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram