dinsdag 16 augustus 2022 03:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 september 2021

De Cruyff Foundation heeft een tweede Cruyff Court geopend op Bonaire. Het voetbalveld is te vinden in het dorp Rincon en is gewijd aan Boy Frans.

De organisatie wil jongeren met de Cruyff Court de mogelijkheid bieden om in een veilige omgeving aan sport te doen. Bij de officiële opening van het veld hebben alle partijen die bij het project betrokken zijn een zogeheten ‘sociaal convenant Cruyff Court’ ondertekend.

Susila Cruijff, dochter van Johan Cruijff, was aanwezig bij de opening. “Mijn vader wilde dat jongeren in beweging zijn, omdat sport zoveel met zich mee kan brengen! Dit court is zo welkom voor de jeugd hier”.

Er zullen wekelijks verschillende activiteiten aangeboden worden voor de kinderen in Rincon bij de Cruyff Court. Na de onthulling van het bord volgde er een voetbalwedstrijd tussen jongeren uit het dorp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram