donderdag 14 oktober 2021 11:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
17 september 2021

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt.

Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie opgesteld om volgend jaar hetzelfde aantal toeristen als voor corona naar Aruba te trekken. Het toerisme is door de pandemie zwaar beïnvloed. Dit komt door de vliegbeperkingen van 2021 en 2022. Om Aruba te promoten heeft ATA haar strategieën aangepast en noodfondsen gebruikt.

De visie van de ATA is om de meest innovatieve en creatieve Destination Marketing and Management Organisatie (DMMO) in de Caraïben te worden. Om deze visie te halen moet de ATA zich niet alleen lokaal richten op het opleiden van de toeristische industrie en bezoekers, maar ook het stimuleren van de vraag van diegene die verwantschap hebben met het toeristische product en duurzame ontwikkelingen, aldus Croes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram