donderdag 18 augustus 2022 18:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 september 2021

De man die dood is aangetroffen in een put, is om het leven gekomen door een misdrijf. NU.cw meldde gisteren al dat het er alle schijn van heeft dat de man geen natuurlijke dood is gestorven. Het gaat om de 64-jarige Norris Teodosio Rosa, meldt de politie.

De politie bevestigt nu dat het inderdaad gaat om een misdrijf, wat betekent dat er dit jaar nu vijf moorden geregistreerd zijn. De man is zwaar mishandeld, vervolgens werden aan zijn voeten stukken rots vastgebonden en werd hij in een put vlakbij het Festival Center gegooid.

Nadat het levenloze lichaam uit de put gehaald was, bevestigde de familie die afgekomen was op de commotie rondom de put dat het ging om Norris Teodosio Rosa, op 23 maart 1957 geboren op Curaçao. Rosa was al enige dagen vermist. Dit wordt door de politie bevestigd.

Het onderzoek naar de moord loopt nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram